Voorzitter Jan Vossen

 

De heer Jan Vossen, lid in de Orde van Oranje-Nassau

 

 

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Vossen (61) is al vele jaren actief voor de Roermondse Watersportvereniging Nautilus. In 1996 trad hij toe tot het bestuur van de vereniging, waarvan hij 3 jaar voorzitter is geweest. Nog steeds is hij als vrijwilliger zeer betrokken bij de vereniging, onder andere als aanspreekpunt voor de veiligheids-aspecten bij evenementen en bij de organisatie van de jaarlijkse vaartochten voor mensen met een beperking. 
Ook was de heer Vossen bijna 20 jaar voorzitter van de Bokkevaarders. Deze vereniging bestaat uit een aantal leden van Nautilus die jaarlijks een culturele boottocht van enkele dagen maken. Hij is hier nog steeds bij betrokken, net als bij het roeiteam “De Ooldies”.


Daarnaast is de heer Vossen al 10 jaar voorzitter (en tijdelijk secretaris) van Stichting het Witte Kerkje. De heer Vossen is onder meer contactpersoon voor de zaalverhuur, zorgt voor de inkoop en hij zorgt dat alle voorzieningen werken. De Buurtvereniging Voorstad St. Jacob is gevestigd in het Witte Kerkje Ook van deze buurtvereniging is de heer Vossen 10 jaar voorzitter en tijdelijk secretaris. Naast de ondersteuning bij het Witte Kerkje organiseert het bestuur van de buurtvereniging ook activiteiten voor de aangesloten gezinnen. De heer Vossen is kartrekker bij de organisatie van deze activiteiten en houdt de ledenadministratie bij.