Inleiding Organisatie

Alle activiteiten zijn bestemd voor de Buurt die de Arloflat, Looierstraat, de gehele Voorstad, Steeleiland, Molenweg en het Hammerveld omvat.

 

We hebben de “Buurtvereniging Voorstad St. Jacob”.

Dat is de vereniging, die een vrij groot aantal leden heeft, die een jaarlijkse gezinsbijdrage van 15 euro aan ons betalen.

 

Onze leden genieten van een aantal extraatjes. Wilt u weten wat dit inhoudt of wilt u zich aanmelden als lid bij onze buurtvereniging? Kijk dan snel op onze pagina om lid te worden.

 

Dan hebben we de “Stichting het Witte Kerkje”.

De Stichting is huurder van het Witte Kerkje. Zij heeft het gebouw gehuurd van een Stichting, die onder het Bisdom valt.

De Stichting exploiteert dus het Witte Kerkje en genereert daar haar inkomsten uit.

Die inkomsten bestaan hoofdzakelijk uit opbrengsten uit de horeca, zaalhuur van derden etc.

“Buurtvereniging Voorstad St. Jacob” en “Stichting het Witte Kerkje” hebben hetzelfde bestuur en die samenstelling kunt U terugvinden onder het kopje bestuur.

 

En dan, heel belangrijk:

Een organisatie als deze kan nooit bestaan zonder een aantal zeer enthousiaste vrijwilligers, die een groot aantal werkzaamheden verrichten.

Bar-bezetting, inrichten van de ruimten voor bepaalde activiteiten, lichte poetswerkzaamheden, het buitenterrein verzorgen, kleine reparaties verrichten en ga zo maar door!

Meer dan een 30-tal dames en heren zijn daar een groot gedeelte van hun vrije tijd mee aan de slag!

Hulde daarvoor!